Bejelentés


Szakállas agáma,-Hüllők


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

VADAS NORMÁL.
Normál színük van. Szürkés-barnás alapon fekete foltokkal. Ezekből ered az összes agáma.


GERMAN GIANT
Ők teljesen úgy néznek ki, mint az eredeti agámák a szabadban. Azzal a különbséggel, hogy Pogona vitticeps, Pogona barbatával párosították, és ez állttal hatalmas méretet örököltek az utódok, akár 60cm feletti is. Már őket is egyre többen keresztezik színes agámákkal és így már színesben is előfordulhatnak.

BLOD.
Amerikában Kevin Dunne által vált ismerté. Jellemzői fiatal korában erős piros színe van. Idősebb korába sajnos veszít a pirosságából, és átmegy rozsdabarnává. De ha szerencsés valaki, akkor megmarad a piros szín.


CHRIS ALLEN RED.
Chris Allen tenyésztette. Jellemzői, hogy az egész teste erős piros. És ezt felnőtt korában is megőrzi.


CITRUS.
Ezek az állatok Frie&Ice Dragonds által lettek kitenyészve Amerikában. Ezek az agámák szinte teljesen sárgák és alig van bennük fekete pigmentek.
FIREBALL
Ezt az agámát Alpha-Dragonz tenyésztete ki Amerikában. Ezek állatok erősen pirosak vagy narancssárgák. Kiknek a tüskéi sárgábbak. Ezt inkább fiatal korban látható.


HIGH YELLOW
Ezek az agámák extrém sárgák. És szinte semmi fekete sincs bennük.


NEON SZÍN.
Ezek az agámák extrém sárgák. És szinte semmi fekete sincs bennük. Hasonlóan
High yellow-hoz. Csak annyi különbséggel, hogy ők egy kicsit már a narancssárga felé is mehetnek.


HYPO.
Ezek az állatoknak kevés pigment sejtjük van ezért a bőrük nagyon világos. Annak ellenére, hogy nagyon világos bőrük, már minden féle színben tenyésztik őket. A legfőbb jellemzőjük, hogy mind a 20körmük fehér, átlátszó. De a szemük normális. Nem piros.


PASTELL.
 Ők egyedülálló abban, hogy fel lehet ismerni a fióka szakaszban, hiányzik fekete pigment. Ezért világos átlátszó karmaik vannak, és gyakran kékeslilás jelölésekkel, azon a helyeken ahol más szakállas agáma sötét barna. Ahogy nőnek válnak díszesen színesé, világos árnyalatú, vagy szalma sárga-arany, narancssárga és piros színűvé. Kékes-szürkés csíkú mintákkal. Felnőtt hímek színesebbek többnyire arany fejű, élénk narancssárga a szeme körül, és szalmasárga színű teste. Addig a nőstény megtartják fiatal kori mintáikat. Mesterséges fény alatt, kevésbé színesek. Míg kint tartót példányok színesebbek.


PIROS/ARANY.
Más néven Vörös sárkány. Itt a fiatalabb példányok színesebbek. Színük változó. Ez függ a hőmérséklettől, hangulatuktól, stb.… Színezete a piros és a sárga (szinte aranyló) keveredése. Ha kint tartjuk őket a szabadban élénkebb színük lesz.


SALAMON:
Ők egy keresztezés a SNOW és a SANDFIRE-ből. A színük gyenge rózsaszíntől narancssárgáig változhat. Ahogy öregszenek egyre jobban veszítik el mintájukat a hátukon.
 
SANDFIRE.
Ezek az állatok Sandfire Dragon Ranch által Mr. Mailloux tenyésztette ki Amerikában. Az egész testük Narancssárga, Sárga és Piros színezetű bele értve a szakállát is. A szakálluk ugyan olyan színű, mint az állat többi része.


SNOW.
Fiatal korukban rózsaszínűek, ezt minden vedlés után egy kicsit elhagyják. Felnőtt korukban fehérek vagy nagyon világosszürkék. Akadnak Pastell színű is.

WHEITE HYPO
Tejesen fehérek. És egyeseken nincs minta.


Ha esetleg valaki még tud valamilyen színről. Kérem, írja meg az alábbi címre:
  
                                       kalocsa.melinda@gmail.hu
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!