Bejelentés


Szakállas agáma,-Hüllők


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

HYPO TRANSLUCENT.
 Ahogy a neve is mutatja, Hypo-translucent keresztezése. A bőrük kicsit jobban átlátszó, mint a normális translucenteké, de már színes elszíneződés látszik rajtuk. (piros …) A szemük tejesen fekete, és mind a 20 körmük átlátszó.LEUCISTEN.
Minden féle színű lehet. Egy gén hiba miatt nincs fekete körmük, hanem átlátszó. Ezt az utódjaiknak is át tudják adni.TRANSLUCENT. (áttetsző)
A bőre áttetsző ez lehet részleges vagy teljes. A teljesnek a szeme teljesen fekete (üveges). A részlegesnek a szeme lehet normális, vagy kicsit furcsa, nem teljesen fekete. Főbb jellemzői, kék has, kissé átlátszó bőr. Legjobban, kiskorukban látható.ALBÍNÓ.
Igen léteznek. De nem lehet sokat tudni róluk. Mert nem élnek sokáig. Felnőtt példányról nem tudok. Nagyon ritka. Sokkal érzékenyebbek az ultraibolya fényre. Jellegzetességük, piros szem, teljesen fehér bőr, átlátszó köröm.LEATHERBACKS.
Eredetileg Olaszból származik. A nevéhez illően, bőr hatású pikkelyei vannak. A hátán szinte alig látni, az oldalán csökevényes (kisebb) tüskék vannak. Sokkal simábbak mint az eredeti példányok.MIKROSCALE.
Nekik még kisebb pikkelyük, mint a Leatherbacksnak.SILKBACKS.
 Teljesen sima, nincs pikkely, nincs tüske. A bőrük nagyon érzékeny az ultraibolya fényre, és társas tartásra, ezért ajánlatos őket egyedül tartani. Mert a másik állat a körmével megsértheti a bőrét. Nem élnek olyan hosszú ideig, mint tüskés társuk.SMOOTHIES.
Úgy néznek ki, mint a Leatherbacks. De utódjaiknak örökítik tovább a sima bőrt. Mint az igazi Leatherbacks.

HYPOMELANISTIC.
Ezek az állatoknak alig van sötét pigmentjük. Világos színűek.

HYPERMELANISTIC.
Ők az ellentéte a HYPOMELANISTIC-nak. Sok sötét pigmentjük van. Kicsit úgy néznek ki mint a normál szakállas agáma. Sötét színük van.

HET.- HETEROZYGOT.
Ők magukban hordozzák a szüleik génjeit, annak ellenére, hogy tejesen máshogy néznek ki. És ezt képesek az utódjaiknak tovább adni. És így az utódok hasonlóak lesznek mint a nagyszülők.HYPO LEUCISTISTEN.
Ezek az állatok egy színűek, és nagyon világosak szinte fehérek. A körmük fehér vagy átlátszó. Teljesen fekete szemek. Ezek a tulajdonságok örökölhetők.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!